PanItalia logo


"Stefano nagyon készséges, és bár a legmodernebb techni-kákkal dolgozik, személyisége mégis oyan régi értékeket képvisel mint a megbízhatóság és a pontosság. Nagyon szeretek vele dolgozni, mert mindig azt éreztem a munkái során, hogy nagyon komolyan vesz minden megbízást: legyen az egy névjegy vagy akár egy komplett katalógus összeállítása."

Bakó Enikő -ügyvezető- Panitalia Kft.
BóbitaVár logo


"Profi honlapot álmodtam - Stefano és programozó kollégája Feri felülmúlták elképzeléseinket és elvárásainkat. Facebookon találtam rájuk, és rövidesen már személyesen beszélgettünk az igényektől. Korrekt és gyors munkájukkal rendkívül elégedettek vagyunk - nemcsak, mi, hanem ügyfeleink is. Honlapunk egyedi, sablon használata nélkül készült. Kreatív ötleteikkel is nagyban hozzájárultak az elképzeléseinkhez. Köszönöm nekik az elkészült weblapot, és szívesen ajánlom őket! Biztos, hogy a jövőben is számítani fogunk munkájukra!"

Kacsa Lilla -ügyvezető- BóbitaVár angol nyelvű óvoda
BigCloud logo
"Lassan egy éve dolgozunk Stefanoval, munkája példaértékű! Ő tervezte teljes arculatunkat, weboldalunkat, és többféle marketing anyagot. Azáltal, hogy Stefano mélyreható marketing ismeretekkel rendelkezik, rengeteget segített cégünknek, a rábízott különbőző projectek alatt. Stefano időben 'hátrahajolva' dolgozik nekünk sokszor késő éjjel, mivelhogy cégünk Californiában van, és 9 óra az időeltolódás. Minden Stefanora bízott munkánk pontosan időre, és a megegyezett árban elkészült. Továbbra is együtt szeretnénk dolgozni vele, ahogy cégünk növekszik."

Tom Pintacsi -ügyvezető- BigCloud Technology LLC, California, USA
  COIN The Italian Department store logo
Nagyon meg voltunk elégedve Stefano munkájával! megbízható és sokoldalú tervező: nem csak grafikai anyagainkat, de termékfotóinkat is ő készítette. Munkái során komoly hozzáértést és kreatívitást tanusított online és nyomdai tervezésben egyaránt. Minden esetben minőségi munkát kaptunk tőle, az adott határidőre - a projectek alatt segítőkész, mindig rendelkezésre áll.

Monica Manaila -marketing igazgató- COIN Divatáruház, Olaszország

Egyedi logo
"Stefano nagyon jó marketing ötletekkel segítette a közös munkáinkat, a gyorsasága és a minőségi munkája mellett a kreativitása a legfőbb erénye!"

Malinovszky László -ügyvezető- E-szoftver Kft.


GHCG logo
"Szeretünk Stefanoval dolgozni, következetessége, rugalmassága és kreativitása miatt. Cégünk alakulásakor Ő tervezte logónkat és  arculatunkat. Amikor egy befektetőnk új vállalkozást alapít, mindig nyugodt szívvel ajánljuk szolgáltatásait, remek partner!

Kiarmin Bahrehmand -ügyvezető- G.H.C.G, Iran