Stefano Trebbi

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Stefano Trebbi vagyok, reklámgrafikus.

Olasz és magyar gyökereimnek hála két kultúra erősségeit ötvözöm munkámban, a magyar piaci igényekre olaszos stílussal és minőséggel válaszolok. Nemzetközi marketing és közgazdász tudásom szintén segítségemre vannak, hogy a számodra legmegfelelőbb grafikai megoldást nyújtsam. 

A Te márkádnak is megvan a saját, különleges története! Nem mindegy viszont, hogyan meséljük el. Használd ki a reklámgrafika adta kreatív lehetőségeket, üzenj hatékonyan leendő, vagy meglevő ügyfeleidnek. Célom, hogy az általam tervezett reklámanyagok tükrözzék megrendelőm igényeit, kiemeljék cégének értékeit és kifejezésre juttassák az általa képviselt márka egyéniségét.

A reklámvilág és a márkák iránti érdeklődésem már gyerekkoromban kezdődött. Rajongtam a szép betűkért és újságokból kivágott logókat gyűjtöttem. Mégis előbb az üzleti tanulmányokat választottam: nemzetközi marketing és közgazdász szakon végeztem az International Business Schoolban.

Ez jó döntésnek bizonyult a későbbi tervezőgrafikai tanulmányaim során. Tapasztalatom szerint sok designer esik abba a hibába, hogy nem ismervén az üzleti világ működését, munkájukban többnyire a művészi részre koncentrálnak, figyelmen kívül hagyva a piaci szempontokat. Pályafutásom kezdetén egy amerikai multi, a DDB, majd két magyar reklámügynökségnél dolgoztam, de hamar rá kellett jönnöm, hogy a legtöbbet egy kis, saját studio grafikusaként nyújthatom az ügyfeleknek. A nagy ügynökségeknél túl sok információ vész el, mivel kapcsolattartókon keresztül kommunikál az ügyfél a tervezővel. Emiatt a designer nem tudja igazán megismerni a megrendelő személyiségét, brandjét, és így nehezebb 100% személyre szabott anyagot készíteni.

A Stefano Design Studiot azért alapítottam, mert vallom, hogy minden ügyfél, kicsi vagy nagy, egyforma figyelmet és magas minőséget érdemel, nem sablon megoldásokat. Specialitásunk az arculattervezés, és a legmodernebb technológiájú, responsive weboldalak készítése.