Stefano desig studio logo

Teljeskörű weboldal készítés

Legyen stílusos, egyedi weboldalad! Weboldal design, programozás, szövegírás – egyben.

  • Szeretnél kitűnni a tucat weboldalak tömegéből?
  • Szeretnéd ha valaki megcsinálná a designt, a programozást, sőt a szövegírást is helyetted?
  • Szeretnéd, hogy cégednek profi megjelenése, bemutatkozó szövege és reklámszlogenje legyen?
  • Szeretnél több ügyfelet megfogni a weboldaladdal?
  • Rábíznád mindezt egy profi csapatra?
  • Ha igen, írd le pár szóban milyen weboldalt álmodtál meg, és kérj rá ajánlatot itt ---»
KÉRJ AJÁNLATOT!
24 órán belül válaszolunk
06 30 211 26 33 06 30 211 26 33

Miért minket válassz?

A legtöbb webdesigner egy sablon alapján elkészíti az oldalad, majd várja, hogy küldd a szöveget hozzá. Ekkor merülnek fel a kérdések: Mit is írjak a cégemről? Hogyan mutassam be? Hogyan fogalmazzam meg mindezt hatásosan?

Mi ebben is segítünk! Nem csak egyedi designt és jól kezelhető felületet készítünk, hanem a tartalmat is a célközönséged nyelvére fordítjuk. Sőt amennyiben szükséged van rá, a termékfotózást is megcsináljuk! Cégünk egy online ügynökség teljeskörű szolgáltatását nyújtja, ám mindezt jóval kedvezőbb áron!

webdesign, weboldalkészités, szövegírás

Ügyfeleink mondták

“Felülmúlták elképzeléseinket és elvárásainkat! Korrekt és gyors munkájukkal rendkívül elégedettek vagyunk. Honlapunk teljesen egyedi, sablon használata nélkül készült. Kreatív ötleteikkel is nagyban hozzájárultak az elképzeléseinkhez. Köszönöm nekik az elkészült weblapot, és szívesen ajánlom őket! Biztos, hogy a jövőben is számítani fogunk munkájukra!" Kacsa Lilla - Bóbita Vár angol nyelvű óvoda

"Lassan egy éve dolgozunk Stefanoval és csapatával, munkájuk példaértékű! Ők tervezték teljes arculatunkat, weboldalunkat, és többféle nyomdai anyagot. Azáltal, hogy Stefano mélyreható marketing ismeretekkel rendelkezik, rengeteget segített cégünknek, a rábízott projectek alatt." Tom Pintácsi - Bigcloud Technology

Hogyan dolgozunk?

webdesign, weboldalkészítés, szövegírás

ISMERJÜK MEG EGYMÁST

Először egy személyes találkozón meghallgatjuk elképzeléseidet, megismerjük cégedet, márkádat. A találkozót követően e-mailben részletes ajánlatot küldünk, megvalósítási ötletekkel, konkrét árral.

webdesign, weboldalkészítés, szövegírás

TERVEZÉS

Az elfogadott árajánlat után megkezdődik a munka, mégpedig a tervezéssel. Létrehozunk egy megosztott Dropbox vagy Googledrive mappát, ahova a készülő anyagokat mentjük. Így mindig naprakész leszel a munka állásáról. Designod a legfrissebb webes trendek és felhasználói elvárások alapján alakítjuk, ügyelve hogy az mobilon, táblagépen, és asztali számítógépen is ugyanazt az élményt nyújtsa.

webdesign, weboldalkészítés, szövegírás

PROGRAMOZÁS

Amint a design elkészült, programozónk nekilát azt bitekbe önteni. Amennyiben még nincs tárhelyed, tőlünk is bérelhetsz. Új weboldalad kérheted admin felülettel, hogy bármikor tudd szerkeszteni, vagy minket is megbízhatsz a havi/alkalmi módosításokkal.

webdesign, weboldalkészítés, szövegírás

SZÖVEGÍRÁS

A találkozón feltett kérdések és céged bemutatása alapján szövegírónk megfogalmazza a weboldal szövegét, kiemeli márkád erősségeit, egyedi értékeit.

webdesign, weboldalkészítés, szövegírás

ÁTADÁS - ÉLESÍTÉS

Miután leteszteltük, és minden böngészőn, platformon optimalizáltuk, átadjuk az élesített, kész weboldalt. Emellett hasznos internet marketing tanácsokkal is elláthatunk, megmutatjuk, hogyan kövesd az oldal nézettségét, hol érdemes hirdetned.

Ajánlatkérés